Title

Subtitle

Wie zijn we?

 

 Anja Louisa Desmet

 brengt muziek met een sterke folk- en rootssound.

Sinds 2010 maakt zij deel uit van Keruna. 

Anja verzamelt liederen uit verschillende inheemse tradities, van Mongoolse folkmuziek tot ‘Native American Medicine songs’. Ze begeleidt zichzelf met Shruti box en drum en bezingt thema's zoals innerlijke kracht, vreugde en dankbaarheid voor het leven. Anja maakt deel uit van meerdere muzikale projecten. Zij is oa lid van Soundjourney Ensemble en werkte mee aan hun album 'Phenomenae'.

Anja ​maakt​ deel ​uit ​van meerdere muzikale projecten. Ze is o.m. lid van Soundjourney Ensemble en werkte mee aan hun eerste album "Phenomenae" (2014).​ 

 

 Patricia Van Cutsem
is zangeres, zangcoach Natuurstem en klankheler. 
In 2009 stond zij mee aan de wieg van Keruna.
Haar unieke natuurstem maakt muziek compleet, welk genre ook.
Als veelzijdig zangeres levert zij al jaren prachtige bijdragen aan uiteenlopende muziekprojecten. Zo toert zij ook samen met muziekmaker Jan Cannaerts onder de naam Cannaerts & Van Cutsem. In soundscapes en soundjourneys is haar stem het belangrijkste instrument, aangevuld met andere akoestische instrumenten. 
Als zangcoach Natuurstem begeleidt zij al jaren mensen om dichterbij hun eigen natuurlijke stem te komen, zowel individueel als in groep.

 Greet Wielemans
is zangeres, energetisch klanktherapeut en vertelt verhalen.
Sinds 2015 maakt zij deel uit van Keruna. 
Tijdens haar zoektocht naar de kracht van klank en muziek kwam ze in contact met de filosofie van de 'Natural Voice Movement'. Sindsdien heeft haar stem haar niet meer losgelaten en geeft ze zangworkshops vanuit een breed wereldrepertoire. Ze richtte de vzw Polyfante op met als doel om mensen van alle leeftijden en kleuren in contact te brengen met de kracht van hun stem en hun muzikaliteit, en begeleidde diverse zangprojecten met bijzondere doelgroepen. Ze verdiepte zich later in klankschalen en studeerde 'Sacred Sound' bij antropologe Pat Cook. Ze geeft Mindful Sound klankmeditaties, klankconcerten en opleidingen.